1391/12/16

"کلاوس شولتز و انتشار آلبوم سرزمین‌های سایه"

نویسنده: آرمین هاشمی

«کلاوس شولتز» Klaus Schulze شصت و پنج ساله همچنان در عرصه موسیقی الکترونیک می‌تازد. چهل و یکمین آلبوم استودیویی او، سه سال پس از آخرین اثرش، با عنوان «سرزمین‌های سایه» Shadowlands پروژه‌ای کاملاً شخصی و تک نفره است.

آلبومی دو ساعت و 30 دقیقه‌ای در قالب دو سی‌دی موسیقی الکترونیک محض. شولتز در کنار بهره‌گیری از سازها و تم‌های متنوع، مانند سایر هنرمندان کهنه کار الکترونیک، امسال دوباره سری به سینتی‌سایزرهای آنالوگش زده است. سی‌دی نخست دارای همان فضای شناخته شده موسیقی شولتز است که در آن نوای ویولن هم به سینت می‌پیوندد.

آلبوم سرزمین‌های سایه از کلاوس شولتز

شولتز که در بسیاری از کارهای قبلی‌اش از ویلون استفاده کرده بود، این بار نیز در دو ترک طولانی همین رویه را تکرار کرده. سی‌دی دوم این آلبوم نیز بیشتر تمی شرقی دارد که مسلما هواخواهان مخصوص خود را بسیار راضی خواهد کرد. در کل شاید فضای کار به نظر کمی طولانی و گاه تکراری به نظر بیاید اما از کلاوس شولتز حرف می‌زنیم، کسی که نمی‌توان از روی آثارش رد شد.

دیدگاه خود را وارد کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پست‌های مرتبط

Post
الن پارسونز پراجکت و معرفی آلبوم دفاع سیسیلی
1393/01/21

می‌خواهم برای‌تان داستان جالبی از انتشار یک آلبوم را تعریف کنم! گروه «الن پارسونز پراجکت»The Alan Parsons Project یکی از آن پروژه‌های تکرارنشدنی موسیقی در ژانر آرت راک و پراگرسیو است. این گروه با مرکزیت دو اعجوبه به نامهای الن پارسونز و اریک ولفسان فعالیت خود را در سال 1975 آغاز کرد و با کمک و همکاری بیش از 30 هنرمند مطرح آن زمان توانست تبدیل به یکی از موفق‌ترین پروژه‌های دهه هفتاد و هشتاد انگلستان شود.

Post
آیو4 و انتشار آلبوم فرش به عرش می‌رود
1392/04/12

گروه استثنایی «آیو4» Au4 در سال 2004 توسط دو برادر به نامهای بن و ارون در کانادا پایه‌گذاری شد. آنها با استفاده از ژانرهای شوگیز، الکترونیک و تا حدودی پست راک چیزی فرار از موسیقی را به مخاطب عرضه می‌کنند. هنر آنها نه تنها صدا، بلکه همراه با تصویر است.

Post
مایک اولدفیلد و انتشار آلبوم ضربات لوله‌ای
1391/12/16

«مایک اولدفیلد» Mike Oldfield که همچنان پس از 40 سال نان «زنگ‌های لوله‌ای» Tubular Bells را می‌خورد، امسال با همکاری «یورک» York، آهنگساز الکترونیک آلمانی، ریمیکسی از کارهای شناخته شده و عمدتاً پر طرفدارش را با عنوان «ضربات لوله‌ای» Tubular Beats روانه بازار موسیقی کرده است.

Post
آرکایو و نگاهی به آلبوم با ما تا وقتیکه بمیری
1391/06/02

بالاخره جدیدترین ساخته‌ی «آرکایو» Archive با عنوان «با ما تا وقتیکه بمیری» With Us Until You’re Dead چند روز زودتر از زمان انتشار رسمی در فضای اینترنت پخش شد. آرکایو را می‌توان یکی از بی‌ثبات‌ترین گروه‌های موسیقی از لحاظ ژانر دانست.

Post
آپولو 440 و معرفی آلبوم آینده چیزی‌ست که قبلاً بوده
1390/11/19

اوایل دهه 90 برای مایی که تشنه‌ی موسیقی بودیم و تازه دریچه‌های شناخت موسیقی از طریق شبکه‌های ماهواره‌ای به روی کشورمان باز شده بود دوران طلایی به حساب می‌آمد. اواخر دهه و سال 1999، وقتی برای اولین بار ویدئوی «جنبیدن کافی‌ست» Stop the Rock از گروه انگلیسی «آپولو 440» Apollo 440 را دیدم، کم مانده بود که هیجان بیش از حد، باعث تمام شدنم شود!

Post
آنکل و انتشار مینی‌آلبوم فقط تنها
1390/01/18

گروه انگلیسی «آنکل» UNKLE را می‌توان یکی از بنیان‌گذاران موسیقی تریپ هاپ انگلستان و جهان دانست و البته همچنان از آنها به عنوان یکی از قدرتمندترین گروه‌های این ژانر نام برده می‌شود. جیمز لاول، مغز متفکر گروه و یکی از دو بنیانگذار آن، هنر اعجاب‌انگیزی در ترکیب موسیقی تریپ هاپ با دستمایه‌های الکترونیک و به کار گرفتن آواز در آن دارد.

Post
دیوید لینچ و انتشار دو سینگل جدید
1389/11/21

اگر کسی ادعا کند که زیر تریلی رفته است و زنده مانده، شاید بتوانم حرفش را باور کنم! اگر کسی بگوید که یک ماه غذا نخورده و هنوز هم احساس گشنگی نمی‌کند، باز هم ممکن است حرفش را بپذیرم! اما اگر کسی بگوید «دیوید لینچ» David Lynch را فهمیده است، خیر!، این را باور نمی‌کنم!

Post
رویکساپ و انتشار آلبوم ارشد
1389/05/24

خیلی از ما وقتی اسم گروه نروژی «رویکساپ» Royksopp را می‌شونیم، حرکت معلق در هوای کارین اندرسون، خواننده‌ی گروه «نایف» The Knife در ویدئوی «دیگر چه چیزی آنجاست؟» What Else is There در ذهن‌مان نقش می‌بندد و زیر لب زمزمه می‌کنیم: لعنتی عجب شاهکاری بود!

در حال بارگزاری..